1Verdenius-_-NaMo-Interiors-_-_MGL5314-bewerkt

Natasja Molenaar

Natasja, founder van NAMO verfijnde haar vak op het HMC College in Rotterdam, waar ze haar liefde voor hout, meubels en interieurdesign kon laten spreken. Na haar afstuderen werd ze aangenomen door Studio Piet Boon en werkte ze de daaropvolgende zes jaar samen aan diverse internationale projecten.

De tweede stap werd genomen in 2010, een nieuw hoofdstuk in haar leven waar ze voor zichzelf begon met haar eigen interieur ontwerp bureau. Een aantal jaren later richte ze met een compagnon J.PHINE op, waar de esthetische interieur inzichten van beide designers samen kwamen in ontwerp. Het werk resulteerde keer op keer in verbluffende interieurs die het persoonlijke stempel van de klant dragen.

Na jaren van groei en ontwikkeling ontstond daar een nieuwe mogelijkheid. Het concept van NAMO begon jaren geleden en is sinds januari 2020 uit de gedachtenstroom van Natasja Molenaar ontsprongen.

thumbnail_J-Phine_tweede-selectie-(f&s)-0430w

NAMO interior design

Japanse kalligrafie gaat vaak schuil onder de naam: Shodō. Sho betekent hier ‘schrijven’ en ‘Dō’ houdt in: de weg. Shodō is een weg die leidt naar de betekenis van het leven en de eeuwige waarheid, met een artistiek handschrift. Elke lijn, punt en zelfs de lege ruimtes zijn betekenisvol door hun balans, afmeting en het gebruik van de hoeveelheid inkt.

Oprichter Natasja Molenaar heeft in haar bedrijf NAMO  een stukje van zichzelf verwerkt. Zowel letterlijk als figuurlijk. De Japanse kalligrafie, verwerkt in het beeldmerk van NAMO, geven de eerste twee letters van haar voor- en achternaam weer. En, zo kwamen haar liefde voor de gebalanceerde uitstraling van de Japanse kalligrafie en passie voor design samen.

Onze visie

Bij de projecten van NAMO, of het nu om interieur architectuur, meubel ontwerp, of styling gaat: iedere opdracht geeft dezelfde kwaliteit weer. De ontwerpen worden tot in laatste puntjes doordacht, op deze manier krijgt minimalisme een zachtheid en puurheid waar eerlijkheid vanaf spat. Hierbij draait het om de eenvoud die in alle details verwerkt zit, zonder dat deze details het concept overnemen.

NAMO laat jou graag op een eigen manier zien hoe we tezamen een ruimte een persoonlijkheid geven. Dit doen we onder andere door te werken met palletten van kleur, de styling van meubels en de plaatsing van de juiste accessoires.

Een interieur schept een plek die bij je past, een woning die je aanspreekt, waar je op je gemakt bent, waar je gestimuleerd wordt en waar je eigen kunt zijn.

1Verdenius-_-NaMo-Interiors-_-_MGL5322-bewerkt

De creaties van NAMO zijn een uitvoering in balans

Wat is voor ons balans? Balans ontstaat wanneer de behoefte om iets toe te voegen of weg te laten, afwezig is. De essentie van deze balans ligt tussen het gevoel van luxe en van ingetogenheid, tussen orde en structuur.

De basis van de verschillende ideeën worden door een samenwerking van jaren aan kennis en expertise en het gevoel van de specialist gecreëerd. Het eindresultaat staat garant voor een ervaring voor het oog en het hart.

1Verdenius-_-NaMo-Interiors-_-_MGL5334-bewerkt